Tjänster

Coaching  för bättre självkännedom. Hitta vad du mår bra utav, vem du är och vad vill med ditt liv, din hälsa. Du har svaren, jag har frågorna som gör att du ser vad  du ännu inte vet om dig själv.

Terapeutisk massage med lång erfarenhet av att behandla smärta, stressrelaterade problem och stelhet behandlar jag med massage, effektivt och enkelt letar jag upp dina problemområden och behandlar dem.  30min, 60min, 90min.

Avslappnande massage när du bara vill koppla av och släppa stress. Massage är oxytocin höjande och sänker på så sätt din stressnivå. 30min, 45 min, 60 min, 90min.

Akupunktur för behandling av problem såsom migrän, sömnproblem,ibs 30min, 60min, 90min.

Estetisk akupunktur Ett naturligt lyft av ditt ansikte och reducering av dina rynkor. Med små trådtunna akupunkturnålar hjälper jag ditt ansikte att få ett naturligt lyster och en ungdomlig utstrålning. Helt naturligt, okomplicerat och giftfritt.

Yinyoga. Ett sätt att få fart på cirkulationen i kroppen,  Töja. sträcka ut muskulatur och jobba med faschian, det som binder ihop din kropp.  Jag instruerar och ger dig tips och råd om hur du kan använda denna magiska metod, utefter det din kropp signalerar i form av spänningar och obalanser.

QiGong. Jag visar dig tips och trix med övningar för dig och ditt välmående. Så du kan med till synes enkla övningar kan stärka din energi och använda den i din vardag. Som ett fiffigt redskap.

Örtmedicin:  Efter en lång erfarenhet av örter och dess individuella verkan kan jag säga att jag vet hur jag ska anpassa dem utefter de flesta problem. Vi går igenom din hälsa, en lång och grundlig  intervju leder fram till framtagning till din individuella blandning och kombination av vegetabiliska  örtblandningar. Vi ses online eller på plats i Gamla stan. De örter kan göra för att stärka, balansera och lindra problem är ibland rena underverket, när det görs på rätt sätt. Alla örtformler är GMP- certifierade.

Kostrådgivning. Hur du äter, vad du äter påverkar såklart din hälsa. Att få i sig näringsämnen via din mat för att fungera bra. Så viktigt!  Vi tittar på hur ditt liv ser ut och vad och hur du kan förändra och förbättra.

Hårmineralanalys. Ger en bra bild av hur din mineralstatus ser ut i din kropp och vad du behöver tillsättas för att balansera och stärka din hälsa. För att du ska få det som du din kropp verkligen behöver och mår bra utav.

Tillsammans med Nutri- Tech,  Werlabs och Nordic Labs kan jag också erbjuda bra och känsliga analyser som ligger till grund för den hjälp och de råd som jag kan ge dig.