Att växa från medberoende & utvecklas åt rätt håll

okt 29, 2022

En plats att vara på och en plats att komma till. En förmåga att de sin egen del i ett problem gör det enklare att se hur en situation går att förändra och förbättra.

Att vara medberoende till en annan människa är en ohälsosam upplevelse. Jag vet, för jag har varit där. Att jobba med sig själv och se sin egen delaktighet i sin egen situation gör en det lite lättare att ta sig ur. Och bli fri i sitt sinne och utvecklas.

Jag tror att vi alla innerst inne kan ta hand om oss själva, leda oss själva, leva utefter vad vi vill göra med vårat liv och vad vår potential har att erbjuda oss.

För mig har mitt medberoende gett mig en insikt till hur ansvarig jag är för min egen hälsa och att, att hjälpa någon annan ofta handlar om att stötta, ge villkorslös kärlek, medkänsla  och empati. Men att aldrig ta någons annans ansvar ifrån dem.

Den holistiska kinesiska medicinen har gett mig en sund väg till hälsa, vi får en chans att släppa stagnationer, fylla på energi, stärka oss själva, minska vår oro, öka vårt mod…ja, kort sagt att komma i balans med oss själva.

När vi mår bra behöver vi inte fly in i annat. För att orka.

Under ett coachande samtal hjälper jag dig att se de bitarna du behöver titta på för att må bra, för att leda dig själv, vara i din egen energi, stark & hel och leva lite lättare – på det sätt du vill leva.

Med en bakgrund av medberoende, 20 års erfarenhet med ett hälsosamt arbete med de 12 stegen, en kunskap i den kinesiska medicinens syn på hälsa och det coachande samtalet, hjälper jag dig på din väg till en väg till en bättre hälsa.

Sunt och friskt.