Att stärka det friska

dec 12, 2020

Är det inte det som är det viktiga?

Att stärka det friska, det välfungerande det som gör att vi håller oss på benen – en helt vanlig dag. Vår hälsa.

I dessa tider med rädsla, bilder av allt det otäcka, farliga, vad som kan hända och tyvärr händer för många – men inte för alla. Att bli så sjuk att livet tar slut. Obehagligt.

Denna tid är en tid då en influensa kan leda till ett hastigt insjuknande och – sedan tack och lov tillfrisknande för många, men inte för alla. Det är en tid då hälsan och allt vad det innebär – är viktigt.

För alla!

Jag börjar nu se, varje dag, hur det drabbat många, med orkeslöshet, med symtom på både det ena och det andra. Hur det slagit så olika. Och såklart kommer känslan farande som en blixt – Jag vill hjälpa , jag kan hjälpa och det är ett måste. Under de 20 åren som jag jobbat med TCM och hälsa så vet jag det. Det finns hjälp att komma tillbaks till hälsa, och jag vill ge den.

Så när det mest obehagliga är över , med de tyngsta symtomen, och friskheten börjar återvända, men – symtom på orkeslöshet, tyngd i kroppen, andfåddhet, värk av alla olika slag och en trötthet som inte funnits där förut gör sig tillkänna.

Då är det dags – att stärka det friska och det välfungerande – och komma tillbaks till en bra hälsa med ork, energi, glädje – att få leva livet med – full fart igen!

På nytt!