Att jobba med insidan

dec 4, 2020

Den mentala hälsan. Hur vi mår på insidan. Hur livet gett sina spår. Går det att ta hand om – att komma vidare och må bra och ännu bättre?

Mitt jobb är så intressant!

Trots Covid – med avstånd, renlighet, munskydd och få men väldigt få men bra möten och samtal, så har jag, som många terapeuter; Den stora favören att få träffa människor, prata med människor coacha och lyssna. På andras liv, oro och hur livet förändrats. Under denna period. – En och en såklart, och med som sagt, munskydd och renlighet, handtvätt och försiktighet

Det är bra, isolering skulle kväva mig!

På en och samma dag får jag ta del av livet för en musiker, en politiker, en revisor, en kock, en terapeut, en artist, en…. ja listan på olika yrkeskategorier blir lång..

Det jag under tidens gång har funderat på är när kommer vi att kunna leva mer normalt och vad händer då?

Det jag sett under denna period med Corona och avstånd från varandra är hur denna isolering på något sätt varit lite positiv, konstigt nog, många av dem jag träffar är mindre stressade, mer avslappnade och endel har kommit till insikten – att just det här att acceptera sällskapet med sig själv, och alla dess tankar och känslor kan vara en bra metod att komma vidare i sitt liv- – att möta sig själv. För mig och för andra.

Ett jobb på sin insida- så viktigt!