Återhämtning – Samla kraft och energi.

apr 16, 2023

På sistonde har det blivit alltmer viktigt med återhämtning. Att samla kraft och energi för att klara arbete, press på jobb och relationer och för att inte, som så många gör – gå in i väggen.

Utmattningssyndrom blir alltmer normaliserat och något som inte ses som konstigt eller ovanligt. Nästan som något som kommer förr eller senare.

För mig som arbetat med tekniker för återhämtning länge ser jag det som självklart att förebygga och stärka – innan väggen står framför ansiktet som en tråkig avslutning på en karriär. Att regelbundet gå på en behandling är något som måste bli till en vana mer nu. För att hålla sig själv uppe. På fötter. Och kunna jobba.

Behandlingar ger kraft. Att ta hand om sig blir alltmer mer uppenbart att det är så en bra lösning kan se ut. För att orka.

En behandling hos mig ger dig energi, den ger dig det du behöver för att komma vidare i din hälsa, kunna jobba, leva och vara du.

Att landa på bänken med värme, stillsam musik, lugn atmosfär rogivande med kraftfullt återhämtande massage ger dig livsgnistan tillbaks. Att bygga upp, stärka, bara vara, få hjälp. Få den behandling du behöver för att komma på fötter, och de örter som ger just dig energi. – Det är uppbyggande, förebyggande – och återhämtande. För dig.

Sjukskrivning nuförtiden blir alltmer svårt att få. Som egenföretagare så händer det att man mötts med förklaringen – att man ska be sin arbetsgivare om mer tid för återhämtning. Eftersom man som egen småföretagare är sin egen arbetsgivare så blir det med de orden – upp till en själv om man ska klara av tryck och press och slit. Se till att ta hand om dig själv- för du kommer inte att få någon annan hjälp blir budskapet.

Hos mig kan du boka en tid för återhämtning. Wellness behandlingar går under benämningen friskvård och är avdragsgilla, har du kommit så långt i din stress och press så rehabilitering är det som behövs, så är också det avdragsgillt för ditt företag.