Tjänster

 

Här finner du alla tjänster jag erbjuder här på Jobu Hälsa och Livsstil. 

Tjänster

KBT- Coaching 

Vi tittar på här och nu, dina inlärda beteenden och hur du kan förändra och anpassa till ett nytt sätt att se på livet och till att nå nya uppsatta mål.

 

Rådgivning

Kom vidare i din personliga utveckling med hjälp av TCM. Individanpassade örter tar dig framåt i livet. Vi ses och går igenom din hälsa. Du får råd om örter och livsstil. 

 

Traditionell kinesisk medicin (TCM)

Individanpassad behandling med metoder som stärker och balanserar din hälsa och ger balans, ett bättre flöde och avslappning  i din kropp och en sundare hälsa.

Jobu-massage

En flödande, kraftfull massage-  tryck, massage och akupressur. Släpper på stagnationer och stelhet i din kropp och får dig att bli smidigare och rörligare.

Estetisk akupunktur

Ett naturligt lyft av ditt ansikte och reducering av dina rynkor. Med små nålar reduceras rynkor och ett naturligt lyft skapas. Utan kemiska tillsatser.

 Friskvård

Behandlingar för hälsa räknas som friskvård. Kvitto med alla uppgifter lämnas till din arbetsgivare. De går också boka dem via Epassi eller Wellnet.

 Qigong & Yinyoga-övningar

En egen privat genom gång av QiGong & Do-In eller för dig och en vän. Vi går igenom övningar för att hitta kraft, energi och förmåga till att hitta ett eget redskap för mer energi i din vardag.

Örtmedicin

I samband med behandling kan jag rekommendera dig de örter du behöver för en bra hälsa. 

Du kan också boka tjänsten rådgivning separat. 

 Paket och kurser

 

Nedan ser du de olika Paket och Kurser jag erbjuder på Jobu Hälsa & Livsstil.

 

Paket: Självledarskap 

 Få kontakt med vem du är och ett redskap att jobba utifrån. För att komma ner i din kärna i vem som är du. Led dig själv utifrån den du är, tillsammans med andra.

Paket: Kom i balans

Se vilket element som är du och hur du kan komma i balans i dig själv med hjälp av akupunktur & massage och övningar för att få en mer medveten närvaro i hela dig.

Kurs: De fem elementen

Se vilket element som är starkast i dig och hur kan du ta vara på de egenskaper det ger dig.  Upplev vad  en ökad närvaro i de fem elementens syn på känslor och flöde i livet kan ge dig.

 

 

 Kurs: Jobu – massage

Lär dig Jobu – massage och hur de  fem elementen påverkar dig,  hur du kan använda massage för att stärka och balansera kroppens energiflöde med en kraftfull massage. 

Paket: TCM för skönhet 

Behandlingar med Estetisk akupunktur och massage och örtmedicin. För skönhet inifrån och ut. För en fasthet och föryngrande upplevelse av ansikte.