Alla tjänster på Jobu

Här finner du alla tjänster jag erbjuder här på Jobu Hälsa och Livsstil.
För tidsbokning klickar du på knappen.

Tjänster

Coachingssamtal

Hur, vad och varför mår du som du mår och hur kan du komma vidare i dig själv, din hälsa, dina relationer, din självkänsla, ditt självledarskap.

Läs mer – boka: 60min, 90min, 60min online.

Terapeutisk massage

Individanpassad djupgående massage för balans. Triggerpunktbehandling, töjningar, stretch för smärta, stressrelaterade problem.

Läs mer – boka: 30min, 60min, 90min.

Akupunktur

Akupunktur – en effektiv metod för att skapa en hälsosammare kropp. Med små tunna nålar behandlas smärta och problem i din kropp.

Läs mer – boka: 30min60min, 90min.

Jobu-massage

En flödande, kraftfull massage-  tryck, massage och akupressur. Släpper på stagnationer och stelhet i din kropp och får dig att bli smidig och rörligare.

Läs mer – boka: 30min60min, 90min.

Estetisk akupunktur

Ett naturligt lyft av ditt ansikte och reducering av dina rynkor. Med små nålar reduceras rynkor och ett naturligt lyft skapas. Utan kemiska tillsatser.

Läs mer – boka: 60 min, 120min.

 Yinyoga

För smidighet och balans. Anpassas utefter vad din kropp behöver för balans, smidighet och styrka. En magisk metod, som gör din kropp gott.

QiGong-övningar

Övningar för välmående. Stärk din energi med enkla övningar. Som ett fiffigt redskap i din vardag. För att komma i kontakt med din egen kraft & energi.

Örtmedicin

Örterformler  individanpassas och ges för att skapa homeostas – i din kropp.  Stärker kroppens självläkande förmåga.

Läs mer- boka: 60min, 60min online

Hårmineralanalys

Ger en bra bild av hur din mineralstatus ser ut i din kropp och vad du behöver tillsättas för att balansera och stärka din hälsa. För att du ska få det som du din kropp verkligen behöver och mår bra utav.

Läs mer- boka: 60min, 40min online.

Kostrådgivning

Vi tittar på vad och hur du kan förändra och förbättra med din kost och dina kostvanor där vad, när hur, var och varför är en del i det. Samt vad du behöver tillsätta för att få balans.

  Individanpassade övningar

Övningar för du behöver balans, smidighet och styrka. Enkla, effektiva och lätta att göra i  din vardag.  Du får de övningar din kropp visar att du behöver. Ges i samband med 90 min behandling.

Andra analyser

Jag kan erbjuda dig bra och känsliga laboratorieanalyser & frekvensanalys som ligger till grund för den hjälp och de råd jag kan ge dig.

Vid prov hos Werlabs och du 10% på ditt blodprov med koden jobu10

Länk till köp av blodtest finner du här.

Paket och utbildningar

 

Nedan ser du de olika paket och kurser jag erbjuder på Jobu Hälsa & Livsstil. 

Boka det paket du är intresserad av. För kurser vänligen hör av dig till mig. 

 

Stärk din självkänsla & ditt inre ledarskap, 3 månaders program

För att hitta ditt inre ledarskap & stärka din självkänsla. 12 privata coaching samtal, du får hjälp med att fånga upp vem du är och stärka din känsla för dig själv och  hur du kan leda dig själv framåt i livet.

Arbetsblad för att komma djupare i arbetet, kontakt via mail/sms mellan sessioner, mitt fulla stöd och engagemang.

Bli smidig och stark 3 månaders program

För bättre hälsa, bli smidig, stark och rörligare i din kropp. Du får hjälp med att stärka din kropp med de övningar just du behöver och att släppa på de spänningar du bär på i dina muskler.

6 behandlingar med 60 min terapeutisk massage, individanpassade övningar med arbetsblad för att följa din utveckling, kontakt via mail/sms mellan sessioner, mitt fulla stöd och engagemang.

 Grundkurs i Energibehandling

De fem elementen och hur vår energi påverkar oss,  hur vi kan stärka och balansera vår kropp med massage. Lär dig ge denna massage & förstå tanken bakom den. Få dessutom kunskap av kristallterapi och dess helande verkan.

 Fortsättningskurs i Energibehandling

Här går vi vidare och får en förståelse i sammanhang mellan massagen och de fem elementen. Genom att ge en individanpassad och balanserande  Jobu – massage. De återkommande i denna kurs är övning i massagen med en större förståelse för hur kroppens balans går att påverka. 

De fem elementen & din livsstil

Din livsstil påverkad din hälsa och din hälsa påverkar din livsstil. Förstå hur du kan påverka din hälsa med en livsstil baserad utifrån det element du har mest förankring i, och få en högre förståelse i hur de fem elementen påverkar dig i din vardag.

 Övningar, uppgifter, kontakt

Alla paket och kurser ges med övningar oh uppgifter anpassade utefter program och paket. De anpassas till gruppens nivå och efter genomgången kurs ska du ha så pass mycket kunskaper så du kan använda dina kunskaper praktiskt, i ditt liv., oavsett vilken nivå du befinner dig på innan kursstart.